Nagrađeni najbolji dječji radovi

Suradnja Pčelarske udruge Čmalico i lokalnih vrtića i škola nastavlja se i dalje. Tako je podjelom nagrada za najbolje dječje radove ne temu pčelarstva prigodno obilježen 22.04. Dan planeta Zemlje.

Prilikom projekta Medeni doručak pčelari Pčelarske udruge Čmalico iz Bednje posjetili su Dječji vrtić  Zibeljko u Bednji, te osnovne škole u Lepoglavi, Kamenici, Donjoj Višnjici i Maruševcu. S obzirom da epidemiološke prilike to nisu dozvolile, nisu mogli odraditi radionice s djecom nego su taj posao uz pomoć pripremljene prezentacije odradile njihove tete i učiteljice. Na kraju smo pozvali djecu da crtaju i pišu o pčelama i da nam pošalju svoj radove.

Nakon određenog vremena zaprimili smo veći broj radova koji nikoga nisu mogli ostaviti ravnodušnim. S obzirom na veliko znanje i uložen trud u izradu radova PU Čmalico odlučila je nagraditi najbolje radove. Tako su nagrađena Vrtićka skupina vrtića Zibljeko, Anđela Rešetar, Hana Hum i Ivana Golub iz OŠ Ivana Rangera u Kamenici i područne škole u Žarovnici te jedan rad učenika iz OŠ Ante Starčevića iz Lepogave.

Vrlo težak posa bio je izdvojiti i nagraditi najbolje jer je svaki rad pravo remek djelo. Broj nagrada podijeljen je prema zastupljenosti radova učenika pojedinih škola.

Slatke nagrade s u uručene predstavnicima vrtića i škola, a oni su nagrade uručili djeci.

Svi redom su pohvalili inicijativu te zahvalili u ime nagrađenih, te izrazili želju u daljnju suradnju na području edukativnih aktivnosti vezanih uz pčelarstvo, ekološke teme i biološku raznolikost.  

Poklon
Zibeljko2
Lepoglava 1
Kamenica2
Kamenica - dijete1
Kamenica - dijete2
Kamenica - dijete3
Kamenica1
previous arrow
next arrow